Ontstoppingsdienst Amsterdam

Riool verstopt

Snel en deskundig riool ontstoppen in Amsterdam

Hoe vervelend is het als uw toilet opeens verstopt is? Misschien had u wel in de gaten dat uw toilet minder goed doorspoelde, maar u dacht dat het wel meeviel. Maar nu moet er toch echt iets gebeuren. Geen paniek. Met Riool24 heeft u een zeer deskundige ontstoppingsdienst in de buurt, die snel ter plaatse kan zijn.

ontstoppingsdienst Amsterdam

Riool verstopt Amsterdam?

Nog meer last kunt u ervaren als het riool bij uw huis is verstopt. Dan kan namelijk niet alleen het spoelwater van uw toilet niet meer weg, maar ook ander spoelwater. Wc ontstoppen is dan niet voldoende, maar Riool24 komt graag langs. Riool ontstoppen Amsterdam is namelijk precies de expertise van onze ontstoppingsdienst.

Ontstoppingsdienst Amsterdam

Ontstoppingsdienst ORS is echter veel meer dan een ontstoppingsdienst. Als er behalve ontstopt ook gerepareerd moet worden, hoeft u geen ander in te schakelen. Behalve ontstoppingen voeren wij dus ook rioolreparaties uit.

Eén of meer verstoppingen?

Wc ontstoppen is waar wij zo snel mogelijk voor langs komen. Loopt echter ook een andere afvoer niet goed door, of lijkt er een afvoer verstopt? Meld dat dan ook: we kunnen beter met onze ontstoppingsdienst Amsterdam in één keer twee of drie verstoppingen oplossen, dan een keer terugkomen. Dat kost u niet alleen meer geld, de overlast of zelfs schade kan in de tussentijd ook groter worden.

Wij zijn er niet vies van

Nee, wij van Ontstoppingsdienst ORS zijn inderdaad niet vies van een vies klusje. Onze ontstoppingsdienst mannen komen graag bij u langs. Wij weten hoe vervelend het kan zijn als uw afvoer verstopt is, zeker als u met meer mensen in één pand woont. En met het oplossen van die vieze klus bent u opgelucht en blij, en daar doen we het ook voor.

Gootsteen verstopt Amsterdam

Natuurlijk komt onze ontstoppingsdienst ook langs wanneer alleen uw gootsteen verstopt is. Wij verhelpen uw probleem, het water stroomt daarna net als tevoren weer goed door. Als u ons belt, zijn we zo spoedig mogelijk ter plaatse, uiteraard afhankelijk van de ernst van uw probleem.

Riool verstopt

Neem contact

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.